Hírek

Peter Farrelly Mark Wahlberggel forgat

A Zöld könyvet is jegyző Peter Farrelly Mark Wahlberg főszereplésével Ausztráliában forgatja a Balls Up című akcióvígjátékát.

A Balls Up két marketinges (Mark Wahlberg és Paul Walter Hauser) történetét dolgozza fel, akiket kirúgnak, miután elszúrnak egy ügyfélszponzorációs lehetőséget. A két férfi úgy dönt, hogy felhasználják az ingyenjegyeket egy futballmeccsre – amiből egy hatalmas részeg ámokfutás válik, ahol mindenki a két férfi nyomában van.

A film forgatókönyvírói a Deadpool és Rozsomák szerzői, Paul Wernick és Rhett Reese – egy jó buddy filmben reménykedhetünk tehát. A produkció mögött az Amazon MGM Studios és a Skydance állnak. Nem ez Farrelly és az Amazon MGM egyetlen kooperációja: a Keresd a nőt! rendezője a John Cena és Zac Efron főszereplésével készült Ricky Stanickyvel tért vissza a vígjáték műfajához, miután 2018-ban Oscart nyert a Zöld könyvvel.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com