Hírek

Peter Jackson befejezte A hobbit-folytatások forgatását

jacksonBefejezte A hobbit két folytatásának forgatását Új-Zélandon Peter Jackson.

A rendező az utolsó forgatási napon számos frissen készült képet osztott meg a filmből a követőivel hivatalos Facebook oldalán. A közösségi portálra Jackson egy csokorra való fotót tett ki A hobbit-trilógia utolsó részéből, a The Hobbit: There And Back Again című epizódból.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A friss képek között a törpökről, a stábtagokról és a főszerepet alakító Martin Freemanről is vannak fotók. A facebookos album Jackson macskájának, Mr. Smudge-nak a képével kezdődik és zárul. A befejező fotón a rendező és a cica együtt jelenik meg. A képhez Jackson a következő sort biggyesztette: „Egy hosszú nap. Egy remek nap. Mindenkinek köszönöm, hogy részt vett benne! És most egy kis alvás!”.

A hobbit J.R.R. Tolkien azonos című regényének feldolgozása, egyben a nagysikerű A Gyűrűk Ura előzménye. A történet Zsákos Bilbó kalandos útját meséli el, amelynek során a hobbit egy csapat törppel kel útra, hogy visszaszerezze elvesztett birodalmukat Smaugtól, a sárkánytól.

A hobbit – Smaug pusztasága című második rész decemberben debütál a mozikban, a befejezés pedig 2014-ben kerül vászonra. A trilógia első darabja, A hobbit Váratlan utazás 2012 decemberében indult hódító útjára, és világszerte több mint egymilliárd dollár bevételt hozott.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés