Hírek

Pierce Brosnan, Samuel L. Jackson és Brandon Lessard az Unholy Trinity című westernben

Pierce Brosnan-Samuel L. Jackson-Brandon Lessard

Pierce Brosnan, Samuel L. Jackson és Brandon Lessard Montanában forgatják Richard Gray (Robert the Bruce, A hasonmás) Unholy Trinity című westernfilmjét, amely a SAG-AFTRA ideiglenes megállapodásának értelmében készül.

A film, melyet bosszúról, sötét titkokról és elásott kincsekről szóló történetként írnak le, az 1870-es évek viharos Montanájában játszódik. A cselekmény Isaac Broadway kivégzése előtti pillanatokban veszi fel a fonalat, amikor elidegenedett fiának, Henrynek (Lessard) lehetetlen feladatot ad: gyilkolja meg azt az embert, aki egy olyan bűncselekményért mártotta be őt, amelyet el sem követett. Henry ígérete teljesítésének szándékában a távoli Trinity városába utazik, ahol váratlan fordulatok nyomán csapdába esik, és Gabriel Dove (Brosnan), a város derék új seriffje és egy titokzatos alak, St. Christopher (Jackson) közti kutyaszorítóban reked.

Az Unholy Trinity-t egész konkrétan a Yellowstone Film Ranch-en forgatják, írója Lee Zachariah. Carter Boehm, Richard Gray, Colin Floom, Michele Gray, Kellie Brooks és Jeanne Allgood a producerek; executive producer az Amadeus Productions.

„Az izgatottság meg sem közelíti, amit érzünk, hogy ilyen kivételes tehetségekkel dolgozhatunk együtt az Unholy Trinity-n. Ez egy igazán magával ragadó történet, és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy epikus westernfilmet készíthetünk a sztrájk alatt, folyamatos együttműködésben a SAG-gel. A montanai Paradise Valley látványos helyszín és ideális háttere ennek a különleges történetnek” – nyilatkozta Gray a Deadline-nak.

Brosnant a közelmúltban láthattuk a Black Adamben és a Szélhámos rokonokban, legközelebb pedig a Fast Charlie című akcióthrillerben fog szerepelni Morena Baccarin és a néhai James Caan mellett. A színész további közelgő projektjei közé tartozik a Places, Please című dráma Jessica Lange, Kathy Bates és Lily Rabe főszereplésével; Niall Williams Four Letters of Love című regényének adaptációja Helena Bonham Carterrel; valamint a The Last Rifleman című akcióthriller.

Jacksont a szintén a Ponyvaregényből is ismert Uma Thurman oldalán láthatjuk majd a The Kill Room című fekete vígjáték-thrillerben, előtte pedig a Titkos invázióban újra Nick Fury szerepét játszotta. További közelgő projektjei között szerepel Matthew Vaughn Argylle című kémfilmje, Malcolm Washington The Piano Lesson című August Wilson-darab adaptációja, Nia DaCosta The Marvels című filmje, valamint a Sonytól a jövő nyárra várt új Garfield-animáció.

Lessard-nek korántsem az Unholy Trinity az első együttműködése a rendezővel. Szerepelt a szintén Gray nevéhez fűződő Robert the Bruce című történelmi drámában, a Murder at Yellowstone City című westernben, valamint a Broken Ghost című thrillerben.

Az író, rendező és producer Gray további korábbi munkái közé tartozik a Sugar Mountain című Jason Momoa-thriller, A hasonmás című krimi Justin Long, Jerry O’Connell, John Corbett és Gillian Jacobs szereplésével, a Blinder című sportdráma, a Mine Games című horror-thriller és a Summer Coda című romantikus dráma.

Lajó Odil

Lajó Odil az ELTE filmtudomány mesterszakos hallgatója. Különösen érdekli a spanyol és a kelet-európai kortárs film, a realista és feminista filmelméletek, a coming-of-age történetek, a mumblecore és a videojátékok.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com