Hírek

Pillants bele az Alien: Covenant jeleneteibe!

Hamarosan érkezik a mozikba Ridley Scott legújabb Alien-filmje. A Prometheus után játszódó Alien: Covenant exkluzív jelenetfotói bepillantást engednek az új epizódba.

Az Empire magazin számára juttatták el az izgalmas képeket a film alkotói. A három fotó ugyan nagy spoilert nem tartalmaz, de kis következtetéseket levonhatunk belőlük! A történetről jelenleg annyit tudhatunk, hogy a Covenant nevű űrhajó legénysége egy gyönyörű, ám kihaltnak tűnő bolygóra érkezik. Itt azonban hamar összetalálkoznak a Prometheus utolsó „túlélőjével”, a szintetikus Daviddel (Michael Fassbender). A legénységnek természetesen hamar a saját életükért kell küzdeniük az idegen lényekkel szemben.

Az első képen egy titokzatos alak látható, amint invázió szerűen feltehetőleg útjukra indítja a már a Prometheusban is látott Alien-tojásokat.

Alien: Convenant (2017, r.: Ridley Scott)

A második jelenetfotón Guy Pearce és Michael Fassbender láthatjuk, utóbbit azonban nem Davidként, hanem Walterként, ugyanis a színész ezúttal kettős szerepet játszik. Valószínűleg egy flashback jelenetből származik a kép, ugyanis ez még a Weyland Industriesban játszódhat a cég vezetőjével.

Alien: Convenant (2017, r.: Ridley Scott)

A harmadik, s talán legizgalmasabb kép megmutatja az Alien: Covenant egyik igazi „főszereplőjét”, magát az alient. Ezeknek az idegen lényeknek a megjelenítése részről részre változik kissé, s úgy tűnik, ezúttal igazán hátborzongató külsőt kölcsönöztek nekik.

Alien: Convenant (2017, r.: Ridley Scott)

Az Alien: Covenant Katherine Waterson, Michael Fassbender, James Franco, Noomi Rapace, Guy Pearce, Carmen Ejogo és Danny McBride szereplésével május 18-án érkezik a magyarországi mozikba.

https://www.youtube.com/watch?v=xJ2nPzjm_Ys

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com