Hírek

Pitchfórum pályázat

A Daazo által szervezett Friss Hús Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál programjában idén is megrendezzük a rövidfilm és pitchfórumot. A rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen fiatal filmes alkotóknak előkészületben levő projektjeik prezentálására és azok megvitatására.

Beküldendő anyagok:

 • max. 2 oldal terjedelmű szinopszis Word vagy PDF formátumban

 • rendezői filmográfia Word vagy PDF formátumban

 • vizuális koncepció (moodboard) jpg, jpeg vagy PDF formátumban

Határidő: 2017. március 1. éjfél

A beérkezett pályázatok közül várhatóan tíz filmtervet választunk ki, amelyeket szakmai zsűri előtt mutatnak be az alkotók (rendezők/ mozi)

A benyújtás módja: a pályázati anyagot e-mail-csatolmányként kérjük elküldeni a következő

e-mail-címre: [email protected].

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és e-mail-címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, és nem sérti más szerzői jogát. A pályázat elbírálása 2017. március 15-ig megtörténik, az eredményéről minden pályázót e-mailben értesítünk.

Díjazás: a legjobb filmterv pénzdíjban részesül, illetve a nyertes projektet a Daazo és más szervezetek szakmai tanácsokkal segítik.

A fesztiválról: az elmúlt négy évben a Friss Hús az egyik legjelentősebb hazai rövidfilmfesztivállá nőtte ki magát, amelyre évente több száz nevezés érkezik. Célunk, hogy a Friss Hús hosszú távon olyan nemzetközileg is elismert filmes esemény legyen, amelynek programjában szórakoztató és szakmailag izgalmas rövidfilmek láthatóak, és amelyre a filmszakma képviselői megkerülhetetlen találkozópontként tekintenek.

Egyéb feltételek:

 • A pitchfórumon való részvételre a projekt rendezője vagy producere pályázhat.

 • Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes.

 • A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

Címkék
Avatar

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

 • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
 • Vágó: Nagy Tibor
 • Főcím: Gyenes Dániel
 • Projektvezető: Nagy Tibor
 • Producer: Molnár Kata Orsolya