Hírek

Pitchfórum pályázat

A Daazo által szervezett Friss Hús Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál programjában idén is megrendezzük a rövidfilm és pitchfórumot. A rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen fiatal filmes alkotóknak előkészületben levő projektjeik prezentálására és azok megvitatására.

Beküldendő anyagok:

  • max. 2 oldal terjedelmű szinopszis Word vagy PDF formátumban

  • rendezői filmográfia Word vagy PDF formátumban

  • vizuális koncepció (moodboard) jpg, jpeg vagy PDF formátumban

Határidő: 2017. március 1. éjfél

A beérkezett pályázatok közül várhatóan tíz filmtervet választunk ki, amelyeket szakmai zsűri előtt mutatnak be az alkotók (rendezők/ mozi)

A benyújtás módja: a pályázati anyagot e-mail-csatolmányként kérjük elküldeni a következő

e-mail-címre: veronika@daazo.com.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és e-mail-címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, és nem sérti más szerzői jogát. A pályázat elbírálása 2017. március 15-ig megtörténik, az eredményéről minden pályázót e-mailben értesítünk.

Díjazás: a legjobb filmterv pénzdíjban részesül, illetve a nyertes projektet a Daazo és más szervezetek szakmai tanácsokkal segítik.

A fesztiválról: az elmúlt négy évben a Friss Hús az egyik legjelentősebb hazai rövidfilmfesztivállá nőtte ki magát, amelyre évente több száz nevezés érkezik. Célunk, hogy a Friss Hús hosszú távon olyan nemzetközileg is elismert filmes esemény legyen, amelynek programjában szórakoztató és szakmailag izgalmas rövidfilmek láthatóak, és amelyre a filmszakma képviselői megkerülhetetlen találkozópontként tekintenek.

Egyéb feltételek:

  • A pitchfórumon való részvételre a projekt rendezője vagy producere pályázhat.

  • Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes.

  • A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

Címkék

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com