Fókuszban Hírek

Planetárium: itt az előzetes Natalie Portman és Lily-Rose Depp filmjéhez

planetariumA Velencei Filmfesztiválon Natalie Portman és Lily-Rose Depp főszereplésével debütál Rebecca Zlotowski francia filmrendező harmadik filmjével, a Planetáriummal. Egy kosztümös párizsi történetben mutatják be egy testvérpár történetét, akik rendkívüli képességük szerint képesek szellemekkel beszélni. Ezzel keverednek rendkívüli helyzetekbe. Néhány napja kikerült az első előzetes.

A planetárium nemcsak Portman első francia nyelvű filmje, hanem Johnny Depp lányának, a 17 éves Lily-Rose Deppnek is igazi áttörést hozhat. A testvérpárt alakító két színésznő között az előzetes alapján erős kapcsolat látszik. Az itt szerzett tapasztalat jól jöhet a színésznőnek, akinek fiatal kora ellenére ez már nem az első filmje. 2016 azonban számára komoly áttörést lehet, hiszen a Kevin Smith rendezte, debütálásnak tekinthető Agyar után idén négy filmje is mozikba kerülhet.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés