Hírek

Pókember és Amerika Kapitány együtt harcol

ACsodalatosPokember2_jelenetfoto (51)Óriási meglepetést okozott a Sony és Marvel tegnap esti bejelentése: Pókember is csatlakozik a Marvel egyre táguló univerzumához.

Kedvenc hálószövőnk következő jelenése nem egy önálló Pókember film lesz (amit a jelenlegi tervek szerint 2017 nyarára terveznek), hanem egy közös küzdelem Amerika Kapitány oldalán 2016 júniusában. A sajtótájékoztatón nem esett szó Andrew Garfield szerepeltetéséről, ami megerősíteni látszik azt a korábbi pletykát, hogy a Sony a továbbiakban nem kíván együttműködni az ifjú színésszel.

A nemzeti színbe öltözött szuperhős harmadik önálló filmje (Captain America: Civil War) lesz az egyetlen, amit a tervezett időpontban mutatnak be, ugyanis Pókember színre lépése felborította ez eddigi Marvel menetrendet. Négy-öt hónapot biztosan csúszik Thor harmadik filmje (Thor: Ragnarok) és Fekete Párduc (Black Panther) debütálása is. Érdekes módon a Bosszúállók harmadik epizódjának (Avengers: Infinity War) dátumai nem változtak. A kettévágott finálé első részét továbbra is 2018 májusában, míg a másodikat 2019 májusában mutatják be.

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg szakirányú továbbképzését végzi mentálhigiénés segítő szakember szakon. A ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonában dolgozik terápiás munkatársként: munkájából kifolyólag vonzza a függőségek pszichológiája, a felépülés folyamata és az ennek tükrében megjelenő emberi kapcsolatok filmes reprezentációi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com