Hírek

Itt a Pókember: Nincs hazaút előzetese

A decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút című Marvel-film egy közel három perces előzetese vált elérhetővé, melyből izgalmas részletek derülnek ki. Többek között, hogy lelepleződik Peter Parker személyazonossága és hogy mit próbál kezdeni a helyzettel.

Miután vasárnap este kiszivárgott a film előzetese, a Sony Motion Pictures kedden hivatalosan is bemutatta a Pókember: Nincs hazaút (Spider-Man: No Way Home) előzetesét. A találgatások, várakozások helyett végre valóban kiderültek dolgok a decemberben érkező Pókember filmről. Az például már biztos, hogy a legújabb Pókember bátran belecsap a különböző alternatív univerzumok világába, s a multiverzumnak köszönhetően korábbi gonoszok is megjelennek  a filmben.

A történetről annyit tudni, hogy Peter Parker (Tom Holland) személyazonossága lelepleződik, aki valamiképp orvosolni kívánja a helyzetet.

Felkeresi Doctor Strange-et (Benedict Cumberbatch), és megkéri, hogy tegye a dolgokat meg nem történtté. Doctor Strange művelete azonban balul sül el, torzulást idéz elő a tér-időben, aminek rengeteg előre nem látott és igencsak baljós következménye lehet. Az alternatív univerzumok megjelenésével beköszön Doktor Oktopusz (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx) és a Zöld Manó (Willem Dafoe).

A Pókember: Idegenben egy alaposan végiggondolt második felvonás volt, egy kiváló coming-of-age szuperhősfilm. Így nem csoda, hogy nagy a várakozás, de pár hónapot még várni kell. A Pókember: Nincs hazaút 2021. december 16-án érkezik a magyar mozikba.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com