Hírek

A Pókember: Nincs hazaút újabb előzetese elég vagány

A Sony közzétette a Pókember: Nincs hazaút újabb előzetesét, amelyben újabb karakterek bukkannak fel.

A Pókember: Nincs hazaút a harmadik olyan Pókember film lesz, amelyben Tom Holland alakítja Peter Parker karakterét, ezzel Tom Hollandnak összesen a hatodik szereplése MCU filmekben. Ugyan egy darabig úgy tűnt, hogy nem lesz több Tom Holland-Pókember, a Marvel Studios és a Disney megegyezett a Sony Pictures-vel a harmadik Pókember filmről.

A decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút történetéről annyit tudni, hogy a 2019-es események után járunk, Mysterio (Jake Gyllenhaal) meggyilkolása után. Ezúttal Benedict Cumberbatch kerül a fókuszba Doctor Strange karakterekét alakítva. Az előzetesben feltűnik Doktor Oktopusz, a Zöld Manó (Willem Dafoe) a Tobey Maguire-féle Pókember triológiából, Elektro az Andrew Garfield-féle Pókember filmekből, a Gyík (Rhys Ifans) és a Homokember (Thomas Haden Church).

Mellettük még láthatjuk Peter legjobb barátját, Ned Leeds-t (Jacob Batalon), a barátnőjét (Zendaya), May nagynénit (Marisa Tomei) és Happy Hogan-t (Jon Favreau). De lássuk az előzetest!


Az előzetes egy elég vagány és nagyszabású filmet ígér. A Pókember: Nincs hazaút 2021. december 16-án érkezik a magyar mozikba.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com