Hírek

Pókember(ek) még sosem volt(ak) ilyen szép(ek)!

Megérkezett a Pókember: A Pókverzumon át előzetese, és nem is okoz csalódást: ilyen színes, képregényes Pókembert talán még sosem láttunk!

Amikor az ember azt gondolta, hogy talán már egy kicsit unalmas ez a sok képregényhős, a Sony húzott egy váratlant, és nem egy, hanem egy csomó Pókembert küldött csatába – és sokak meglepetésére a trükk működött. A Pókember – Irány a Pókverzum szemkápráztató volt és csodálatos. Népszerűségét és sikerét két tényező is elegánsan bizonyítja: jelenleg a 66. legjobb film az IMDb ikonikus TOP 250-es listáján, és bemutatásának évében elhozta a legjobb animációs film Oscar-díját is.

Nem kellett tehát sokat várni, hogy bejelentsék a folytatást, amely hazánkban a nyár első napján, június 1-én debütál a mozikban.

És az új rész az előzetes alapján talán még szebb is, mint elődje!

A trailerben láthatjuk, hogy az új hős, Miles Morales továbbra is őrlődik két élete közt. Egyrészt próbál szorgalmas diákként megfelelni szüleinek, másrészt pedig Pókemberként igyekszik fenntartani a világ békéjét. De nem csak a saját világát kell már megmentenie, hanem az egész univerzumot, bocsánat Pókverzumot.

A Pókember: A Pókverzumon át rendkívül ígéretesnek tűnik, amely ránézésre ismét képes lesz életet lehelni az unalomig ismert történetbe metacsavarai révén. A készítők tudják, hogy mi tudjuk, sőt pimaszul még a híres pókemberes mémre is rámutatnak – pont úgy, ahogy a mémben a pókemberek egymásra szoktak.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com