Hírek

Pokémon-film készül és már megvan a női főszereplő is

A Detective Pikachu munkacímű Pokémon-filmhez az új castinggal kiegészülve már két színész is tartozik.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Legendary Pictures a népszerű japán anime- és videójáték-széria, a Pokémon nagyjátékfilmes adaptációján dolgozik. A rendező Rob Letterman lesz, aki legutóbb a Libabőr című gyerekeknek szóló kalandfilmet forgatta le, korábbról pedig a Cápamese és a Szörnyek az űrlények ellen című animációs mozik fűződnek a nevéhez. A film forgatókönyvét Alex Hirsch (Gravity Falls) és Nicole Perlman (A galaxis őrzői) szerzi.

A nemrégiben Japánban megjelent Detective Pikachu című videójáték alapján készül az új film.

A villámszóró képességekkel rendelkező rágcsáló mellett pedig Kathryn Newton állhat a főszerepben. Newton még egy ismeretlenebb név, de már dolgozott több neves produkcióban is. A CTRL nélkül, az Odaát és a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban láthattuk korábban, idén pedig a Lady Bird és a Három óriásplakát Ebbing határában című díjakra esélyes filmekben jelent meg.

Newton mellett Justice Smith is szerepet kapott, aki szintén új arc. Korábban a The Get Down című Netflix-sorozatban láthattuk, jövőre pedig a Jurassic World folytatásában tűnhet fel.

A Detective Pikachu előkészületei tovább folynak, premierdátum még nincs hozzá.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya