Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Pokémon-film készül és már megvan a női főszereplő is

A Detective Pikachu munkacímű Pokémon-filmhez az új castinggal kiegészülve már két színész is tartozik.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Legendary Pictures a népszerű japán anime- és videójáték-széria, a Pokémon nagyjátékfilmes adaptációján dolgozik. A rendező Rob Letterman lesz, aki legutóbb a Libabőr című gyerekeknek szóló kalandfilmet forgatta le, korábbról pedig a Cápamese és a Szörnyek az űrlények ellen című animációs mozik fűződnek a nevéhez. A film forgatókönyvét Alex Hirsch (Gravity Falls) és Nicole Perlman (A galaxis őrzői) szerzi.

A nemrégiben Japánban megjelent Detective Pikachu című videójáték alapján készül az új film.

A villámszóró képességekkel rendelkező rágcsáló mellett pedig Kathryn Newton állhat a főszerepben. Newton még egy ismeretlenebb név, de már dolgozott több neves produkcióban is. A CTRL nélkül, az Odaát és a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban láthattuk korábban, idén pedig a Lady Bird és a Három óriásplakát Ebbing határában című díjakra esélyes filmekben jelent meg.

Newton mellett Justice Smith is szerepet kapott, aki szintén új arc. Korábban a The Get Down című Netflix-sorozatban láthattuk, jövőre pedig a Jurassic World folytatásában tűnhet fel.

A Detective Pikachu előkészületei tovább folynak, premierdátum még nincs hozzá.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..