Hírek

Polinnal érkezik a Bridgerton 3. évadának előzetese

Penelope és Colin (Polin) párosa kerül a Bridgerton 3. évadának középpontjába. A Netflix sikeres kosztümös romantikus sorozatának folytatása végre megkapta az első teljes előzetesét.

A Bridgerton család 2020-ban robbant be a köztudatba, amikor a Netflix színes adaptációt készített Julia Quinn Bridgerton sorozatának első regényéből. A pikáns alkotást Shonda Rhimes hozta el, nemcsak felfuttatva a könyveket, de elindítva Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page karrierjét is. A nézettségi számokat döntögető kosztümös Gossip Girl hamar közönségkedvenc lett, így a folytatás sem volt kérdéses.

Egy az elsőnél is sikeresebb és jobb második évad után pedig érkezik a Bridgerton 3. évada: az előzetes alapján hozva majd mindent, amit a rajongók várnak.

A történet fókuszába ezúttal Penelope és Colin szerelme kerül, akik ugyan egy sablonosnak mondható felállásból indulnak a szezon elején, a kémia kétség kívül megvan a két színész között. Nicola Coughlan és Luke Newton eddig is megbízhatóan hozták a karaktereiket, most pedig láthatóan készek a főszerepre.

A Bridgerton család életét bemutató sorozat 3. évadában sokak nagy örömére visszatér Kate és Anthony is, akiket Simone Ashley és Jonathan Bailey formált meg, igen csak kiválóan az előző felvonásban. A legidősebb lány, Daphne azonban nem szerepel már az új évadban. Page már a második etapban sem bukkant fel, Dynevor pedig mostantól hiányzik majd a stábból. A sok gyerek mellett azonban ez aligha borítja meg a sorozatot, főleg, hogy a folytatásban nagyobb szerep jut Francesca-nak, akit frissen formál meg Hannah Dodd.

Megannyi jól ismert arcot láthatunk majd a 3. évadban: visszatér Claudia Jessie, Luke Thompson, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Golda Rosheuvel és Martins Imhangbe is, csak hogy a legfontosabbakat említsük. Lady Whistedown hangját pedig továbbra is Julie Andrews szolgáltatja.

A Bridgerton család 3. évada május 16-án indul a Netflixen. A két részletben érkező folytatás második négy epizódját egy hónappal később, június 13-án láthatjuk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com