Hírek

Politikusakadémia indul a Comedy Centralon

Mogács Dániel aka Dr. Mogács

Mogács Dániel aka Dr. MogácsA magyar humorcsatornára költözik Dr. Mogács Politikusakadémiája. Mogács Dániel fiktív karaktere azt tanítja meg az ország leendő vezetőinek, hogyan kell viselkedniük a kamerák és választóik előtt.

Dr. Mogács 2010-ben tűnt fel, majd teljesen önállósodva nem kisebb célt tűzött ki magának, minthogy világuralomra törjön. Országjáró Népbutító Kampányán túl egy „jó tanácsokkal” teli sorozatot is elindított, a Politikusakadémiát, amelyben sorra veszi a közszereplők gyakori hibáit, mint például a „politikusfingás”, a sarkítottan rossz kapcsolatépítési metódusok és a politikusdivat abszurd baklövései, de a „sározás” ideológiája is szóba kerül. Dr. Mogács minden szinten etalon, ő a gőgösség mintaszobra, de önmaga paródiája is egyben. Mogács Dániel nem titkolja, ő maga is gyűlöli karakterét, mi több, visszataszító féregnek  tartja a doktort. “Dr. Mogács az a fajta gyökér, amiből hatalmas fa nő sok mérgező gyümölccsel. Ő a politikusok védőszentje, az oligarchák Oli bácsija. Nélküle nem rohadhatna így ez a bolygó. Nagy pech, hogy hasonlít rám” – mondta Mogács Dániel.

A Politikusakadémia websorozatként mutatkozott be, április 6-tól azonban a Comedy Centralon is látható lesz ahogyan Dr. Mogács a jövő politikusait oktatja.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com