Hírek

Pom Klementieff lesz Mantis A galaxis őrzői második részében

mantisbar640A Coming Soon a Deadline-ra hivatkozva közölte, hogy James Gunn besorozta a Spike Lee Oldboyából ismert francia színésznőt, Pom Klementieffet Mantis szerepére A galaxis örzői folytatásába.

A Steve Englehart és Don Heck alkotta karakter 1973-ban jelent meg először a Bosszúállók 112. számában. Mantis abban a tudatban nevelkedett, hoyg egy nap ő lesz az égi messiás anyja. Amikor 18 éves lett egy memóriatörlésen átesve a Földre ment, hogy ott megtapasztalja az emberi létet – ezt követően csatlakozott egy időre a Bosszúállók csapatához. Bár a karakter a Marvel istállóhoz tartozott, 1977-ben a DC-hez tartozó Igazság Ligájában bukkant fel – hogy aztán a kitérő után visszatérjen az anyakiadóhoz.

Hogy Gunn milyen szerepet szán a karakternek, nem tudni, azt viszont biztos, hogy A galaxis őrzői második részében biztosan visszatérnek az első rész sztárjai, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel és Bradley Cooper.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés