Hírek

Pörgős előzetest kapott Brad Pitt új filmje

A David Leitch rendezte Bullet Train című szuperprodukcióban Brad Pitt egy bérgyilkosokkal megrakott gyorsvonatokon száguldozva próbája menti az irháját.

A Deadpool 2 rendezőjének és a John Wick  társrendezőjének új filmje a frissen megjelent előzetes alapján 2022 akciófilmje lesz. A Brad Pitt és Sandra Bullock nevével fémjelzett battle royale-t egy Kōtarō Isaka által írt, azonos nevű japán bestseller-regény ihlette, amely egy Tokióból Moriokába tartó golyós vonat belsejében játszódik –tudosít a Collider.

Öt bérgyilkos ül egy vonaton, és az előzetes alapján nem kell sok idő, míg rájönnek: nincsenek egyedül. Mindannyian más céllal utaznak, de a különös helyzet miatt bőven van okuk a bizalmatlanságra. Ezért aztán azt teszik, amit a hivatásos gyilkosok körében ilyenkor szokás –mindent a túlélésért.

A Brad Pitt által játszott Ladybug a film főszereplője, és egyben a legkevésbé bérgyilkos alkat mind közül. Nem véletlen a casting, hiszen az utoljára a Volt egyszer egy… Hollywood ban brillírozó Pitt nem kifejezetten akciófilmes karakter. Mellé csatlakozott Joey King és Aaron Taylor-Johnson, ez utóbbit legutóbb a Tenetben láthattuk. Brian Tyree Henry a negyedik, aki Chloé Zhao Örökkévalók című Marvel Studios filmjében Phastos karakterét alakítja. Még tavaly felröppent a hír, hogy az ötödik bérgyilkos szerepében Lady Gaga tetszeleg majd, de végül Sandra Bullock alakítja a furcsa brigád egyetlen női karakterét.

A rendező Leitch a kaszkadőripar veteránja, olyan nagy költségvetésű produkciók csapatait koordinálta, mint a 300, a Tron: Örökség és a A Bourne-ultimátum. Ezek fölött az általa társrendezett John Wick formanyelvet teremtett, hatása minden utána megjelent akciófilmen érezhető. A Bullet Train előzetese is hasonló iramban száguld, emelett azt sugallja, hogy az akció mellett a humornak és az erős látványnak is fontos szerepe van. Íme:

A Bullet Train július 15-én érkezik az amerikai mozikba, a nyár folyamán valószínűleg hozzánk is eljut.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com