Hírek

Pörgős és spoileres előzetest kapott a Halálos iramban 9. része

Ismét dübörög a zene, felpörögnek a motorok és a jól ismert csapat – no meg az új arcok Vin Diesel vezetésével átutazzák a világot. Itt a Halálos iramban 9 előzetese, de figyelem: tényleg spoilert tartalmaz!

Nem először és még csak nem is utoljára tér vissza Dom, hogy ezúttal az idilli családi életből ragadja ki a múlt és a…dobpergés, a család. Na de nem úgy, ahogy általában gondolnánk. Az ötödik alkalommal a rendezői székben ülő Justin Lin ezúttal Dom rosszfiú öccsét húzza elő a kalapból, aki mindenáron le akar számolni testvérével.

Domot persze nem kell félteni, hiszen a szokásos (választott) családja a segítségére siet, hogy együtt győzzék le az öcsit, akit egyébként John Cena alakít.

A két Toretto-fivér mellett találjuk a franchise ismert alakjainak megformálóit: Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel és még sokan mások tértek vissza, hogy beüljenek a volán mögé. Ez alól pedig Charlize Theron és Helen Mirren sem kivétel. A saját filmet (Halálos iramban: Hobbs és Shaw) kapó Dwayne Johnson és Jason Statham ezúttal távol maradtak.

A javarészt Grúziában és Edinburgh-ben felvett soron következő Halálos iramban film ütős és nem meglepő módon brutál látványos előzetest kapott, amely szépen felsorakoztatja a már ismert és az új szereplőket is, sőt egy kis meglepetéssel is szolgál a végső képsorokkal.

A Halálos iramban 9 májusban érkezik a hazai mozikba, míg a következő, 10. fejezet pedig jövőre száguld a nézők elé. Az előzetes hírek szerint a folytatást is Justin Lin rendezi majd, Vin Diesel természetesen visszatér, és valószínűleg nem egyedüliként a csapatból.