Hírek

Portals előzetes: Több síkon támad a horror

Itt a Portals előzetese. Október 25-én megnyílnak az ismeretlen kapui. Ki itt belépsz…

2020. augusztus ötödikén egy titkos kutatólaborban megnyitják az első mesterségesen létrehozott, aktívan működő fekete lyukat. Röviddel ezután egy kozmikus jelenség az egész világon áramkimaradásokat és egyéb anomáliákat okoz…

Majd megjelennek a kapuk, és ekkor kezdődik az igazi rettegés.

A Bloody Disgusting horrorcsapata, akik olyan sikeres antológiák mögött tevékenykedtek már, mint a V/H/S vagy a Southbound, most egy újabb antológiafilmmel jelentkeznek, amely különböző, de egymással összefüggő történeten keresztül mesélik el a rejtélyes, alternatív valóságokat létrehozó kapuk megjelenését követő néhány nap eseményeit.

A három történetet négy különböző rendező illeszti majd össze: Eduardo Sanchez (Ideglelés), Gregg Hale (V/H/S 2), Timo Tjahjanto (The Night Comes for Us) és Liam O’Donnell (Beyond Skyline). A kaotikus időszak krónikája egy Adam (Liam Hopkins – Lost: Eltűntek) nevű családapa történetével kezdődik, aki a családjával utazik, mikor a kocsijukkal belehajtanak egy átjáróba. A férfi egy kórházban ébred, ahol egy kísérleti szemimplantátumot kap, amely közvetlen összeköttetést teremt az anomáliákkal. A családja azonban eltűnt…

A sci-fi-horror október 25-én debütál majd néhány amerikai moziban, de vele együtt online tartalomszolgáltatóknál is azonnal elérhetővé válik.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya