Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Meggyilkolta a lakótársát a Power Rangers színésze, hat év börtönt kapott

Hat év börtönre ítélték Ricardo Medina amerikai színészt, a Power Rangers szuperhőssorozat egykori szereplőjét, aki két évvel ezelőtt karddal szúrta halálra lakótársát – írta a BBC.

A 38 éves színész március közepén beismerő vallomást tett egy vádalku keretében. Bűnösnek vallotta magát erős felindulásból elkövetett emberölésben, így legfeljebb hat év börtönt kaphatott. Az ügyészség eredetileg előre kitervelt szándékkal elkövetett gyilkossággal vádolta, amelyért életfogytiglanit is kaphatott volna.

Medina a barátnője miatt veszett össze 2015 januárjában 36 éves lakótársával, Josh Sutterrel, akit a vita hevében többször mellbe szúrt egy karddal.

A színész maga hívta ki a rendőrséget, de azt állította, hogy önvédelemből cselekedett. Csak egy évvel később emeltek vádat ellene gyilkosság miatt. A késedelemre nem adtak magyarázatot a hatóságok.

Ricardo Medina 2002-ben bukkant fel először a sokszor feldolgozott, népszerű sorozat természetfölötti képességű figurái között (a képen középen). Legutóbb 2011-ben játszott a sorozatban, akkor a szuperhősök karddal harcoló ellenségét, a Deker nevű gazfickót alakította.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..