Hírek

Premierdátumot és teasert kapott a Jessica Jones záróévada

Harmadik, méghozzá záróévadjához érkezett a Netflix sorozata, a Jessica Jones – a 13 részes finálé június 14-én debütál az online szolgáltató felületén.

A Krysten Ritter alakította hősnő utolsó kalandjára indul – méghozzá egy nagyon intelligens pszichopata nyomába ered Trish (Rachael Taylor) segítségével – olvastuk a TV Guide oldalán. A Jessica Jones az utolsó Marvel-sorozat a szolgáltatónál, miután februárban elkaszálták a második évadjával jelentkező The Punishert is – korábban itt futott az Iron Fist, a Luke Cage és a Daredevil is.

A sorozat nagy erényeként kollégánk azt hozta fel, hogy ez hozta el – már a Wonder Woman előtt – a nagy feminista áttörést a szuperhős filmek terén, méghozzá sokkal érzékenyebben és a nő fölösleges szexualizálása nélkül. Az első évadról itt, a másodikról itt írtunk.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..