Hírek

Premierdátumot kapott a Kingsman 3

Ismét Matthew Vaughnnal a fedélzeten jön tehát a Kingsman 3. része. Már azt is tudjuk, jövő év november 8-a a premier napja.

A 2014-es Kingsman: A titkos szolgálat és a 2017-es Kingsman: Az Aranykör után most már egészen biztos, hogy jövő novemberben érkezik a sorozat 3. epizódja – tudtuk meg a deadline.comtól. A projekt egyelőre csak Kingsman 3 néven fut.

A résztvevőkről szóló híradások egyelőre ellentmondásosak. Egyes források szerint Taron Egerton ismét Gary „Eggsy” Unwin szerepébe öltözik. De nyilván minden rajongó reménykedik, hogy Colin Firth, Channing Tatum, Halle Berry és Jeff Bridges is újra szerepet vállal.

A 3. részről már korábban voltak gyanús információk, de igazából nem egészen biztos a gyártó Twentieth Century Fox szándéka.

A Kingsman-filmek alapja egyébként Dave Gibbons és Mark Millar képregénysorozata, ami különlegesen stilizált akciójeleneteivel sokat szívébe zárta be magát.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com