Fókuszban Hírek

Premierdátumot kapott a Kingsman 3

Ismét Matthew Vaughnnal a fedélzeten jön tehát a Kingsman 3. része. Már azt is tudjuk, jövő év november 8-a a premier napja.

A 2014-es Kingsman: A titkos szolgálat és a 2017-es Kingsman: Az Aranykör után most már egészen biztos, hogy jövő novemberben érkezik a sorozat 3. epizódja – tudtuk meg a deadline.comtól. A projekt egyelőre csak Kingsman 3 néven fut.

A résztvevőkről szóló híradások egyelőre ellentmondásosak. Egyes források szerint Taron Egerton ismét Gary „Eggsy” Unwin szerepébe öltözik. De nyilván minden rajongó reménykedik, hogy Colin Firth, Channing Tatum, Halle Berry és Jeff Bridges is újra szerepet vállal.

A 3. részről már korábban voltak gyanús információk, de igazából nem egészen biztos a gyártó Twentieth Century Fox szándéka.

A Kingsman-filmek alapja egyébként Dave Gibbons és Mark Millar képregénysorozata, ami különlegesen stilizált akciójeleneteivel sokat szívébe zárta be magát.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..