Hírek

Premierdátumot kapott a Szellemirtók 3

2020 nyarára várható Jason Reitman Szellemirtók folytatása! Már egy teaser trailer is érkezett a filmhez.

Apja, Ivan Reitman nyomdokaiba lép Jason Reitman – írja a Collider. Az eredeti két Szellemirtók rendezőjének fia modern korba ülteti a szellemekkel hadakozó hősöket, valószínűleg teljesen ignorálva Paul Feig 2016-ban bemutatott női karakterekkel teletűzött próbálkozását. Így hivatalosan is most érkezik majd a széria 3. része, hiszen az új film nem rebootként, hanem folytatásként működik majd.

A történet egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy a film egy fiatalabb színészgárdával dolgozik majd. Gil Kenan és Jason Reitman írják a forgatókönyvet, utóbbi pedig a rendezést is viszi. Azzal, hogy a projekt a két klasszikus film alkotójának fiánál landolt, megemeli az esélyét annak, hogy az eredeti szereplőkből lássunk valamit, de semmi sincs még fixálva.

A Szellemirtók 3 tehát 2020. július 10-én kerül a mozikba, ha minden jól megy. Ráadásul már egy nyúlfarknyi előzetest is kapott a produkció.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..