Hírek

Őslakosok veszik fel a harcot a Predatorral – Prey előzetes

Vadnak még sohasem volt ilyen nehéz dolga a Predatorral szemben, mint a Prey főhősének. A Ragadozó című film előzménye könnyen lehet ütős darab.

Egészen puritán sci-fi filmmel lesz dolgunk augusztusban: a Prey ugyanis úgy folytatja a Ragadozó örökségét, hogy hátralép egy jókorát a történelemben. Ezúttal nem gépágyúval a kezükben született zsoldosok és gyilkosok lesznek a Predator ellenfelei, hiszen 1719-ben járunk – egy amerikai őslakos törzs keresztezi az űrből idecsöppent vadász útját.

Dan Trachtenberg 2016-ban már képes volt egy nagyszabású science-fiction történetet egy költséghatékonyabb, de nem kevésbé feszült módon újragondolni. A Cloverfield Lane 10-et követően egészen furcsa, hogy csak most látjuk ismét filmet rendezni. A Prey az első teljes előzetes alapján ügyesen keveri a megszokott horrorelemeket az új környezettel, amelyben olyan emberek szállnak szembe a túlerőben lévő ellenféllel, akik közel vannak a természethez, és otthonosan mozognak az erdőben.

Egy belevaló női főhős szemszögéből láthatjuk a Predator elleni harcot,

a 25 éves Amber Midthunder számára pedig egy igazi sztárcsináló szerep lehet ez az akciófilm. A 2018-as, Shane Black által elkövetett blőd felvonást követően alacsonyan van a léc, így Trachtenbergnek nem kéne, hogy nehéz dolga legyen ezzel a produkcióval.

A Prey augusztus 5-én érkezik a Hulu streaming-szolgáltatóra.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com