Hírek

Quentin Tarantino befejezte új forgatókönyvét

Quentin_TarantinoTegnapi hírek alapján Tarantino befejezte új westernfilmjének forgatókönyvét, amely egyelőre a The Hateful Eight munkacímet viseli.

Bár a sztoriról semmit sem tudni, elképzelhető, hogy A hét mesterlövészt idézi meg majd a hangulata, ahol a pisztolyos igazságosztókat ezúttal idősebb életszakaszukban láthatjuk.

Az író-rendező két színészre is számítana készülő alkotásában. Nem meglepő módon Christoph Waltz ismét Tarantino keze alatt játszhat, mellette pedig a Django elszabadulban csupán csak egy kisebb szerepet játszó Bruce Dern is bízhat egy fontosabb karakter megformálásában.

Tarantino elárulta, hogy a két színésznek már meg is mutatta a könyvet, mellettük pedig további olyan színészeknek is el fogja juttatni, akiket szívesen instruálna a forgatások során. A beérkező visszajelzések alapján még ebben az évben szeretné elkészíteni a technikai forgatókönyvet is.

A The Hateful Eight várhatóan 2016-ban kerül mozikba.

Avatar

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya