Hírek

Quentin Tarantino Star Trek filmjében több régi vágású gengszter bukkanhat majd fel, mint korábban hittük volna

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino korábban belengetett Star Trek filmjével kapcsolatban újabb információmorzsákat hullajtottak el.

Quentin Tarantino megnyomta filmrendezői karrierjén a visszaszámlálás gombot. Azóta gyakorlatilag folyamatosan zajlik a találgatás a rendező következő lépéseit illetően.

A Deadline értesülései alapján a korábban már számos alkalommal szóba kerülő, komoly eséllyel Tarantino által rendezett Start Trek film a klasszikus Star Trek sorozat egy epizódján alapulna. Amellyel kapcsolatban már konkrét tippekről is lehet olvasni különböző fórumokon.

Sokan találgatták, hogy melyik lehet a kérdéses epizód. A 2. évad A Piece of the Action című része nagyon egybevág az interjúk során eddig megadott részletekkel. A James Komack által rendezett, David P. Harmon és Gene L. Coon által írt részben a William Shatner által megformált Kirk kapitány, a Leonard Nimoy alakította Spock és a McCoy szerepét játszó DeForest Kelley egy hosszú ideje elveszett hajó után kutatnak, ami közben hajszálcsíkokkal és Tommy-géppisztolyokkal dekorált, 20-as évek amerikáját idéző miliőbe csöppennek.

Kétségkívűl elég vad történet kerekedhet az alapból Tarantino kezei között.

Az azonban még bizonytalan, hogy ez a film ténylegesen elkészülhet-e. Még arra is van esély,  hogy Tarantino egy Django-Zorro crossoverrel beelőzi az állítólag R korhatár besorolással kacérkodó Star Trek projektet. A rendező legutóbbi nyilatkozata mindenképpen találgatásokra ad okot.

Azt gondolom, hogy talán elkészül ez a film, de nem biztos, hogy én rendezem majd. Az ötlet jó. Mindenképpen meg kellene csinálniuk, én pedig boldogan megyek és adok nekik néhány ötletet, ha úgy alakul.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.