Hírek

Quentin Tarantino az utolsó filmjét tervezgeti

Quentin Tarantino arról beszélt, hogy következő, avagy tizedik filmje egy spagetti western lenne, s ezzel lehet, hogy le is zárná rendezői karrierjét.

Quentin Tarantino már évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy egyszer csak véget ér majd rendezői karrierje, s valamiért a tíz bűvös szám számára. Korábban azt nyilatkozta, hogy elkészít tíz erős filmet, és utána abbahagyja a rendezést. Eddig kilenc film készült el a neve alatt. 1992-ben indított a Kutyszorítóban című filmmel. A nyolcadik filmje Az aljas nyolcas volt, a kilencedik pedig a Volt egyszer egy… Hollywood.

De milyen lesz majd a tizedik filmje?

A rendező a Rome Filmfesztiválon beszélt a terveiről, de mindössze annyit tudott mondani, hogy egy komikus spagetti western filmet szeretne elkészíteni – adta hírül a Collider.

Ez végül is nem meglepő az életművét tekintve, amelyet erőteljesen átjár Sergio Leone hatása. Quentin Tarantino továbbá azt nyilatkozta, hogy alig várja, hogy egy vígjátékot forgathassunk, mert biztosan nagyon szórakoztató lesz. Ráadásul egy olyan spagetti westernt szeretne forgatni, amiben mindenki más nyelvet beszél majd. A mexikói bandita olasz lenne, a főhős amerikai, a rossz seriff német, a mexikói kocsmáros lány izraeli. És így a színészek csak annyit tudnának majd a forgatáson, hogy oké, amikor az előző abbahagyta a beszédet, akkor jön a következő sora.

Amikor Quentin Tarantino-t a Kill Bill 3-ról kérdezték,

ami szintén újra és újra szóba kerül, csak annyit mondott, hogy miért ne? Tehát egyelőre a rendezőnek még csak elképzelései vannak, és messze sem dőlt el, hogy mi lesz az utolsó filmje. Mi kíváncsian várjuk, hogy végül a Kill Bill 3 mellett vagy a sok nyelven beszélő spagetti western mellett dönt majd.

Keleti Léda

Podcast

Hirdetés

Hirdetés