Hírek

Quentin Tarantino utolsó rendezésére készül

Quentin Tarantino a Kill Bill folytatásán gondolkozik.

„Egyszer vége kell, hogy legyen. Szeretem az elképzelést, hogy 10 erős filmet készítek, majd abbahagyom” — indította el a visszaszámlálást Quentin Tarantino rendezői pályájával kapcsolatban évekkel ezelőtt.

Nos, előző filmjének címe a sokatmondó Az aljas nyolcas voltAz augusztus 15-én a magyar mozikba kerülő Volt egyszer egy Hollywoodot pedig Tarantino kilencedik filmjeként hirdetik.

A feszültség kettős. Egyrészt a többek között a Leonardo DiCapriót, Brad Pittet, Margot Robbie-t, Timothy Olyphant és Al Pacinót felvonultató új film miatt, másrészt már jó ideje folyik a találgatás, hogy mi lesz a kultrendező tizedik, egyben utolsó filmje.

2017 óta keringenek hírek arról, hogy a rendező szeretne forgatni egy Star Trek-filmet, amivel kapcsolatban már egy ideje folynak a tárgyalások  J.J. Abramsszel. A saját bevallása szerint lelkes William Shatner rajongó Tarantino nagyon úgy néz ki, ebbe a projektbe veti bele magát, miután teljesen maga mögött hagyta a Volt egyszer egy Hollywoodot.

A forgatókönyvírót már megtalálták A visszatérőt jegyző Mark L. Smith személyében. Egy, Tarantino Empire-nek adott nyilatkozatából pedig az is kiderült, hogyha rajta múlik, garantált az R-besorolás (17 éven felülieknek való).

A másik sokakat izgalomban tartó lehetőség a régóta pletykált Kill Bill  folytatás lenne, amivel kapcsolatban Tarantino nemrég a következőket nyilatkozta:

„Az igazság az, hogy Uma és én már beszéltünk a folytatásról. Ami azt illeti, épp a múlt héten egyeztettünk róla. Még nem vagyok benne biztos, hogy megcsinálom a folytatást, de egy kicsit továbbgondoltam a dolgot. Ha bármelyik filmem is folytatást kapna, az csak a Kill Bill lenne.

Senki nem tudja igazán, hogy mit tartogat a jövő a rendező számára, de rengeteg a spekuláció, Tarantino pedig, magához híven, kaján élvezettel locsolja az olajat a tűzre. Lehet, nem áll meg tíznél?

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com