Hírek

Rá sem ismerünk Chris Hemsworth-re a Furiosa forgatásáról kiszivárgott fotókon

madmaxfuryroad3

Ha nem tudnánk, hogy Chris Hemsworth az, biztosan nem ismernénk fel a színészt a Mad Max előzményfilm, a Furiosa forgatásán.

A Furiosa forog, George Miller posztapokaliptikus világa pedig bővül. Hét éve annak, hogy a Mad Max: A harag útja mozikba került, és azonnal az utóbbi évtized egyik legkiválóbb akciófilmjét láthattuk. Ahogy korábban megírtuk, az előzményfilm érkezik, Furiosa imperátor szerepében Anya Taylor-Joy-al, de rajta kívül több hollywoodi nagyágyú is felszállt a Hadivasra. Yahya Abdul-Mateen II mellett

Chris Hemsworth is a Furiosa színésze, akit most a kiszivárgott fotón karakterben is láthatunk, de alig ismerünk rá.

Ha a Movieweb nem írná, talán fel sem ismernénk a Thort is játszó színészt, akinek hosszú vörös haja és szakálla szinte egész arcát eltakarja. Van némi északi beütés ebben a fizimiskában, pedig nem vikinget játszik az ausztrál színész – bár a karakterét még sok rejtély övezi.

A Furiosa története szerint, mikor a világ összeomlott, a fiatal Furiosát elrabolják a Zöldhelyről a vuvalinik köréből. A lány Dementus hadúr kezébe kerül, aki egy hatalmas motoros hordát irányít. A horda a sivatagot átszelő útja során szembekerül Halhatlan Joe-val, aki a már jól ismert Sziklavár ura. A két zsarnok egymással harcol az uralkodás jogáért, közben Furiosának túlélésért kell küzdenie. Még nem egyértelmű, hogy Hemsworth kit alakít a filmben, de a legesélyesebb, hogy ő lesz Dementus hadúr.

A Mad Max franchise harminc év után éledt újra 2015-ben. Az utolsó Mad Max film, ahol a címszereplőt Mel Gibson alakította Az Igazság csarnokán innen és túl alcímet viselte. Gibsont Tom Hardy váltotta, de ő valószínűleg nem tér vissza a Furiosában, ami teljesen a korábban Charlize Theron által játszott karakterre összpontosít.

A film a koronavírusjárvány miatt sok nehézséggel küzdött, a várakozások szerint eredetileg ez év első felén jelent volna meg. Jelenleg 2024. május 24-e a tervezett premierdátum.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!