Hírek

Rachel Zeglerhez csatlakozik Hunter Schafer Az Éhezők Viadala előzményfilmjében

Rachel-Zegler-Hunter-Schafer-Az-Éhezők-Biadala-The-Ballad-of-Songbirds-and-Snakes

A The Ballad of Songbirds and Snakes alcímű filmben a főszerepet Rachel Zegler alakítja, hozzá csatlakozik az Eufória sztárja.

Alakul Az Éhezők Viadala előzményfilmjének stábja. Arról már korábban is tudtunk, hogy a Francis Lawrence rendezésében készülő The Ballad of Songbirds and Snakes című filmben Rachel Zegler és Tom Blyth is szerepelni fog. Most a Deadline adott hírt róla, hogy

a The Ballad of Songbirds and Snakes stábjához csatlakozik az Eufória sztárja, Hunter Schafer.

Az előzményfilm sok évvel a népszerű trilógia (pontosabban tetralógia) előtt játszódik. A történetben még nem Coriolanus Snow Panem rettegett elnöke. A kegyetlen karaktert az eddigi filmekben Donald Sutherland alakította, a fiatal énjét Blyth kelti életre. A 18 éves fiú a kihalófélben lévő családjának utolsó reménysége. Snow-ot utasítják, hogy mentorálja a 10-ik Éhezők Viadalára a 12-es körzetből érkező Lucy Gray Bairdet (Zegler). A lány hasonlóan formabontó előadással hívta fel magára a figyelmet, mint évvekkel később Katniss Everdeen teszi majd. A film azt az utat követi, amiben végül a páros egyike az énekesmadár, míg a másik a kígyó lesz.

Hogy Schaferre milyen szerepet osztanak, egyelőre kérdéses. A Suzanne Collins regényből készült forgatókönyv legutóbbi változatát Michael Lesslie írta.

Rachel Zegler első filmszerepe (számos musical és zenés produkció után) a Steven Spielberg rendezte West Side Story volt. A színésznő szerepelni fog a Shazam! folytatásában is, de ő lesz Hófehérke is a jelenleg forgó Disney filmben.

Hunter Schafer színészként az HBO kritikailag elismert sorozatában, az Eufóriában tűnt fel. Az egyik különepizódban nem csak szerepelt, de részben írta is azt. Jelenleg a Cuckoo című filmen dolgozik Tilman Singer rendezésében.

Tom Blyth első jelentősebb filmszerepe nagyjátékfilmben 2018-ban jött, akkor a Scott and Sid egyik címszerepét kapta. Később feltűnt Az aranykor című sorozatban, majd a Billy the Kid széria főszerepe landolt nála.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com