Hírek

A rajongók kibékültek Scarlett Johanssonnal

scarlett-johansson-first-look-ghost-in-the-shell-ghost-in-the-shell-2017-39516119-600-316Tavaly hatalmas felzúdulást keltett, hogy Scarlett Johansson kapta meg a Páncélba zárt szellem főszerepét. Az eredeti manga-, illetve animesorozat (képregény és animációs film) a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét.

Aztán amióta csordogálni kezdtek az előzetesek, egyre többen ismerték el, hogy Scarlett Johansson nem is olyan rossz választás. Sok korábban dühös rajongó meaculpázott, és azt posztolta, hogy alig várja a filmet. A Szárnyas fejvadász és a Mátrix látványvilágát magasabb szintre emelő alkotók a filmet azzal fejelték meg, hogy a színésznő virtuálisan meztelenül szerepel, ez pedig szemlátomást megbocsáthatóvá teszi, hogy nem Oszakában született.

A Ghost in the Shell hazai bemutatója: 2017. március 30.

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com