Hírek

Rami Malek nem akar panel-terrorista lenni a Bond 25-ben

Rami Malek alakítja a legújabb James Bond-film főgonoszát, ám a színész a legelejétől leszögezte, hogy nem akar ideológiai vagy vallási indíttatást a karakterének.

A 38 éves egyiptomi származású színész, aki Freddie Mercury megformálásáért Oscar-díjat kapott idén még a Bond 25 főgonoszának bevállalása előtt leült beszélni a rendezővel. Malek kategorikusan megmondta Cary Fukunagának, hogy a filmbéli terrorista harca ne legyen se ideológiai, se vallási alapú. „Ilyesmivel nem tudnék szórakoztatni, úgyhogy ha ezért választottak volna, akkor inkább ne számoljanak velem” – vélekedett a színész idén áprilisban.

Mindenki szerencséjére Fukugana azonban megnyugtatta, hogy a Bond-film főgonosza nem fundamentalista terrorista lesz, teljesen más az elképzelése.

A színész által alakított karakterről annyit tudni egyelőre, hogy egy olyan titokzatos gonosz figura, aki veszélyes, új technológiával van felfegyverkezve. Talán a szerep visszakacsint a Mr Robot címen futó sorozatra, amelyben Malek a cyberterrorizmus határán mozog?

A Bond-film főszerepét ismét Daniel Craig alakítja, aki már ötödször játssza a 007-es brit titkos ügynököt. Craig májusban megsérült a forgatáson, és bokaoperációja miatt egy időre pihenőre kényszerült. A munka azonban nélküle is tovább folyt. A produkcióról azóta újabb rossz hírek is érkeztek: júniusban egy robbantásos jelenet felvételekor egy stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett. A héten pedig kiderült, hogy az énekesnő Grace Jones, aki korábban már szerepelt egy Bond-moziban, ezúttal lemondta szereplését, mivel úgy érezte, hogy túl kis szerepet kapott.

A filmet egyébként Londonban már el is kezdték forgatni, a dél-olaszországi Gravina di Pugliában pedig augusztusban és szeptemberben folynak majd a munkálatok.

A Bond 25-ben Rami Malek és Daniel Craig mellett Naomie Harris, Léa Seydoux és Ben Whishaw is szerepel. A film jövő áprilisban kerül a mozikba világszerte.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..