Hírek

Rebecca Fergusonnal egészül ki a készülő Men in Black spin-off

Rebecca Fergusson a Hóemberben

Az ütős szereplőgárda készen áll az űrlény-vadászatra!

A Sony is egyike azoknak a leszakadó nagy hollywoodi stúdióknak, melyek kétségbeesetten igyekeznek lépést tartani az erőszakosan trösztösödő, ám mindeközben családbarát Disney-vel. Manapság minden valaha jól futó franchise-ba próbálnak új életet lehelni és kifacsarni a fiók mélyén pihenő filmszériából az utolsó centet is. Így történhet meg, hogy jövőre kapunk egy totálisan felesleges Men in Black spin-off filmet, aminek a szereplőgárdája ennek ellenére bizakodásra ad okot.

Az egyelőre cím nélkül futó projekt élén F. Gary Gray áll, aki az első Vasember-film forgatókönyvírói, Matt Holloway és Art Marcum új scriptjéből rendezhet filmet a Sonynak. A stábhoz frissen csatlakozott a Mission: Impossible-filmekből ismert Rebecca Ferguson, aki a Titkos nemzettel debütált a szériában, de a jelenleg futó Utóhatásban is feltűnik Tom Cruise oldalán.

A filmhez eddig olyan nagyágyúk csatlakoztak, mint Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Emma Thompson és Kumail Nanjiani. Will Smith és Tommy Lee Jones karaktere pedig biztosan nem fog visszatérni.

A film felett Walter F. Parkes és Laurie MacDonald atyáskodik producerként, míg Steven Spielberg executive-ként vesz részt a munkálatokban.

A Men in Black spin-off premierdátuma jövő nyárra, június 14-én van kitűzve az Egyesült Államokban, várhatóan ekkortájt fut be hazánkba is a film.

 

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com