Hírek

Máris itt van a Rebel Moon 2. részének előzetese

Az első Rebel Moon nem tett túlzottan pozitív benyomásokat – na, majd a második? Az előzetes sem kelt nagyobb bizalmat.

Zack Snyder egy kellően megosztó rendező, hiszen egy erős rajongói bázis támogatja minden munkásságát, míg a kritikusok gyakran szidják filmjeit. Az utóbbi években szuperhősfilmjei miatt került hatalmas reflektorfény az alkotóra. Az acélember, a Batman Superman ellen, valamint Az Igazság Ligája rendezői verziója után a Netflixhez szerződött. Első közös projektjük egy zombis tematikájú akciófilm, A halottak hadserege lett, majd kapott egy hatalmas kreatív szabadságot, hogy tető alá hozza sci-fi eposzát. Ez lett a Rebel Moon.

A két részben bemutatott filmalkotás egyáltalán nem nyerte el a közönség tetszését, amennyire ezt az IMDb pontozásból meg lehet ítélni. A kritika szerint pedig az egyik legrosszabb dolog, amit Snyder karrierje során összehozott –

csak az Álomháború kapott rosszabb vagy hasonlóan rossz véleményeket a szakmától.

A Rebel Moon: 2. rész – A sebejtő nagyot kell szóljon, ha az első felvonás rossz szájízét elmulasztani szándékozik. A hét szamuráj sztorivonalára épülő cselekmény folytatódik: most a lázadó Holdon kell helytállnia a szereplőknek, kiképezni az egyszerű farmereket, hogy megvédjék magukat az ajtón kopogtató űrnáciktól. Ed Skrein gonosza is visszatér, csak úgy, mint Sofia Boutella és díszes kompániája, köztük Michiel Huisman, Djimon Hounsou és Anthony Hopkins, mint Jimmy, a robot szinkronhangja.

Zack Snyder új filmje 2024. április 19-én debütál a Netflix platformján.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com