Hírek

Reel Rock 11.

_DSC2846.jpg Sean and Ben are happy to be alive are happy to be alive on the funky tower in Baffin Island.

_DSC2846.jpg Sean and Ben are happy to be alive are happy to be alive on the funky tower in Baffin Island.

A mászófilmek kulcsa az, hogy egyszerre szóljanak a kisbuszban élő, dirtbag mászókhoz és a karosszék-alpinistákhoz. Ehhez a kombóhoz senki nem ért jobban, mint a Reel Rock Film Turné mögött álló Pete Mortimer és Josh Lowell. A két filmes 2006-ban indította el a sorozatot, ami olyan sportolókat repített a nemzetközi ismertségbe, mint Alex Honnold, Ueli Steck vagy Dean Potter. A sorozat most ismét Budapesten: november 10-11-én a Corvin moziban.

Mortimer és Lowell egykor sokat mászott együtt. Mindketten filmstúdiót alapítottak, az egyik a Sender Filmet, a másik a Big UP Productiont. A Reel Rock eredetileg azért született, hogy a nagyközönségnek is bemutassák a munkájukat, de a vetítések villámgyorsan kulturális eseménnyé, a mászóvilág piros betűs ünnepévé váltak. A  világkörüli filmturné az idén már hét kontinensen, több mint 500 helyszínen várja a hegyek és hegyi sportok szerelmeseit.

A 11. Reel Rock Tour ismét elhozza a sportág legnagyobbjait és persze az év legjobb mászó történeteit. Hogy mit ígér az öt új film? Székbe szögező izgalmat, kalandot, felfedezést, nevetést és persze igazi inspirációt.

Részletes programért és jegyvásárlásért kattintsatok a Reel Rock Tour weboldalára!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Hirdetés

Hirdetés