Hírek

Rég nem szerelem lakásvetítések

Az Ernelláék Farkaséknál sikeres lakásmozi-sorozatán felbuzdulva a magyarhangya új filmjét, a Scope100 projekt idei győztesét, a Rég nem szerelem című francia-belga filmet lakásvetítések számára is elérhetővé teszi április hónapban.

15 év házasság után Marie és Boris úgy döntenek: elválnak. Marie vette a házat, amelyben két lányukkal élnek, de Boris újította fel. Mivel a férfi nem engedheti meg magának, hogy máshova költözzön, kénytelenek továbbra is együtt élni. Hiába nem bírják már elviselni egymást, egyikük sem hajlandó engedni az igazából. Joachim Lafosse drámájának főszereplői A némafilmes sztárja, Bérénice Bejo, valamint az elsősorban rendezőként ismert Cédric Kahn.

A magyarhangya a lakásvetítésekre a film alkotói helyett szakpszichológusokat biztosít, akik a vetítések után testre szabva elemzik a szakítás filmben látható stációit.

Olyan közösségek jelentkezését várjuk, amelyek teljesíteni tudják a következő feltételeket:

  • A házigazda betöltötte 18. életévét,
  • rendelkezik olyan ingatlannal, ahol legalább 15-en kényelmesen meg tudják nézni a filmet.
  • rendelkezik megbízhatóan működő blu-ray lejátszóval, HD-projektorral, vetítővászonnal vagy vetítésre alkalmas felülettel (tv, monitor nem elfogadott)
  • megállapodást köt a film forgalmazójával és nyilatkozik a vetítés törvényes kereteinek betartásáról;
  • vállalja, hogy egy előre egyeztetett időpontban tartja meg a vetítést
  • megszervezi a saját, minimum 15 fizető nézőt számláló közönségét. A jegy ára 1.500 forint.

Jelentkezni április 11-ig lehet a lakasvetites@magyarhangya.hu

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com