Hírek

Reisz Gábor zenés videóval köszöni meg a Rossz versek 30 000 nézőjének bizalmát

A Rossz verseket december 27-én kezdték vetíteni a magyar mozik. A filmet azóta több mint harmincezren nézték meg. Reisz Gábor rendező és csapata különleges zenés videóval szeretné megköszönni a közönség érdeklődését és a rengeteg pozitív visszajelzést.

„Remek volt! Köszönet, hogy újra vannak igazán jó magyar filmek!” „Fantasztikus (ez) a film (is), az egész stáb, a zene…. csodálatosak vagytok!”  – így fogadták a nézők a várva várt Rossz verseket, amely a magyar mozik előtt az A-kategóriás tallinni és a torinói fesztiválon a nemzetközi közönségnek is nagy sikerrel mutatkozott be.

A rendező a bemutató óta számtalan különleges videóban üzent nézőinek.

Most, hogy a Rossz versek elérte a harmincezres nézőszámot, Reisz Gábor újabb jellegzetes stílusú, zenés videóval szeretné megköszönni a magyar közönség érdeklődését.

„Még 2018 novemberében támadt az az ötletünk a VAN filmzenekarral, hogy mi lenne, ha a Rossz versek című film teljes hangsávját felosztva zongorabillentyűkhöz rendelnénk, és megpróbálnánk ezeken zenélni. A hirtelen jött ötlet aztán hosszú előkészítéssel járt. Több mint 300 képhangkockára vagdostuk fel a filmet zörejek, zenei hangok és dialógok szerint. Ezután több napig gondolkodtunk azon, hogy hogyan is lehet ezt technikailag megoldani, előadni és videót készíteni erről a rendhagyó produkcióról.” – mondta el a rendező.

A videót Becsey Kristóf, a film egyik operatőre rögzítette, díszleteit pedig Tasnádi Zsófia, a film látványtervezője készítette a Studio Einz raktárában.

A film zenéjét készítő és az új videóban is szereplő VAN filmzenekar következő koncertje 2019. január 31-én lesz az A38 hajón.

Sajtóközlemény

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com