Hírek

Rejtélyes előzetesek jelentek meg Nicolas Cage legújabb horrorjához

longlegs-maika-monroe

A Neon a közösségi oldalain misztikus videókkal tartja izgalomban a közönségüket, amik nagy valószínűséggel Longlegs című horrorjukból adnak ízelítőt.

Szokatlan stratégiát választott a Neon stúdió legújabb filmjük népszerűsítésére. Ahelyett, hogy megszokott teaser előzetessel vagy forgatási fotókkal csigáznák fel követőtáborukat, ezúttal rövid, fél perces videókat tettek közé, amik pár ijesztő jelenetrészleten, képen és hangfoszlányon kívül nem árulnak el semmit milyen filmről is van szó. Viszont a Neon eddig bejelentett filmjein átböngészve a Longlegs című projektjük leírására illenek leginkább a kiadott hátborzongató előzetesek.

A Longlegs Anthony Perkins fiának, a színész/rendező Oz Perkinsnek a legújabb horrorfilmje,

aminek története a hivatalos szinopszis szerint a Maika Monroe által alakított Lee Harker FBI-ügynököt követi, akit egy megoldatlan sorozatgyilkossági ügyhöz osztanak be, amely váratlan fordulatot vesz, mikor okkultizmusra utaló bizonyítékokat tárnak fel. Harker személyes kapcsolatot vél felfedezni a gyilkossal, és meg kell akadályoznia, mielőtt újra lecsap. A Longlegs nevű sorozatgyilkost pedig nem más, mint a legújabban az Álmaid hősében brillírozó Nicolas Cage kelti életre.

Oz Perkins korábbi filmjei, a The Blackcoat’s Daughter, az I Am the Pretty Thing That Lives in the House és a Gretel & Hansel mind különleges hangulatú, de erősen megosztó alkotások voltak és Nicolas Cage-nek se volt mindig szerencséje a horror műfajban, de ha a Longlegs csak feleannyira lesz rémisztő és szokatlan, mint az előzetesei, akkor akár 2024 egyik legjobb horrorfilmjévé is válhat. Feltéve ha idén már megérkezik. További szerepekben Alicia Witt, Blair Underwood és Lisa Chandler tűnik még fel.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com