Hírek

Rejtélyes plakáttal hirdeti új filmjét Jordan Peele

Jordan Peele Nope című új filmjének plakátjával robbantotta fel a Twittert. Egy felhős emojin és a címen kívül sokat nem árult el a születendő alkotásról.

Az ünnepelt komikusból rendezővé avanzsáló Jordan Peele-nek elég volt csupán két mozi ahhoz, hogy beírja magát a filmtörténetbe. Polgárpukkasztó és társadalomkritikus horrorjai a műfaj instant klasszikusaivá váltak.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Tűnj el! és a Mi rendezője jelenleg harmadik filmjén, a szintén tömör és sejtelmes című Nope-on dolgozik.

A film első plakátját saját Twitter profilján tette közzé.

Főszerepben a Wall Street pillangói színésznője, Keke Palmer lesz látható, partnerei Daniel Kaluuya és a Minariból ismert Steven Yeun.

A Nope forgatókönyvéért is Jordan Peele a felelős, és jelen állás szerint 2022 júliusában lesz a film bemutatója – írja a Collider

Az intellektuális horror mesterének rétegzett, megosztó témákat felvonultató filmjei alaposan felkavarták a közönséget és a kritikát, Mi című filmjéről legutóbb itt írtunk részletes elemzést.

 

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés