Hírek

Rekordot döntött Az oroszlánkirály előzetese

Új Disney-rekord született: Az oroszlánkirály élőszereplős változatának előzetesét 24 óra alatt 224,6 millióan nézték meg világszerte. 

Az összesített listán ezzel az eredménnyel a második helyet szerezte meg, csak a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesének első napi 238 milliós teljesítménye előzi meg.

Az ikonikus Disney-rajzfilm hiperrealisztikus CGI-technika segítségével elkészített adaptációjának trailere lényegében képről képre követi az 1994-ben bemutatott animációs film előzetesét. A 90 másodperces részben Rafiki, a mandrill sámán bemutatja Simbát a Trónszirt körül gyülekező alattvalóknak.

Az Oroszlánkirály-trilógia 1. része a 3. legnagyobb bevételt hozó animációs film világviszonylatban. Adaptációjának premierjét a Dumbó és az Aladdin bemutatója után, Az oroszlánkirály rajzfilm megjelenésének 25. évfordulójára időzítették.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com