Hírek

Rém rendes animáció?! Új formában tér vissza a legendás sitcom

Rém-rendes-család-Christina-Applegate-Ed-O'Neil-Katey-Sagal-David-Faustino

Animációs formában térnek vissza Bundy-ék, vagyis az Egy rém rendes család. Egyelőre nem tudni, hol lesz elérhető, de többen versenyeznek a sorozatért.

A 90-es évek ikonikus sitcomja visszatér! Igaz más formában, és még azt sem tudjuk, hol, a Deadline értesülései szerint az Egy rém rendes család animációs folytatásával több stúdió ajtaján is kopogtatnak.

Az új változat írója a Family Guy executive producere, Alex Carter, aki a készülő széria showrunnere is lesz. A Sony Pictures Televison (ami az eredeti sorozat jogait birtokolja) már több, mint egy év óta dolgozik a projekten. Úgy tűnik, most a legendás kvartettel is megegyeztek, vagyis

az Egy rém rendes család négy főszereplője, Katey Sagal, Ed O’Neill, Christina Applegate és David Faustino is visszatér.

A sorozat folytatása már hat évvel ezelőtt is felmerült, amikor a Budot alakító David Faustino pitchelte ötletét a Sony-nak. Az akkori terv szerint a folytatás a már elvált Budot helyezné a középpontba, mikor az visszaköltözik a szülői házba volt feleségével és legjobb barátjával. Al és Peggy Bundy mindeközben Las Vegasban élnek miután megnyerték a lottót. Az ötlet végül nem valósult meg, pedig Michael G. Moye, az eredeti sorozat egyik producere is támogatta azt. Az élőszereplős sorozat a színészek zsúfolt naptárjai miatt is problémás volt, ezt azonban az animációs forma megoldaná.

Az Egy rém rendes család animációs folytatásáért jelenleg a Fox tévécsatorna, valamint a Hulu és a Peacock streaming csatornák is versenyeznek. A streamerek mellett szól az, hogy jelenleg ott érhetők el a 11 évados sorozat epizódjai. A 35 évvel ezelőtt indult sitcom anyacsatornája a Fox, ami a felnőtteknek szóló animációk terén számos zseniális címet tud felmutatni. A legjelentősebb vígjátékok a hosszú múlttal rendelkező A Simpson család, vagy a némileg szélsőségesebb Family Guy.

Az Egy rém rendes család az egyik legtovább futó sitcom volt. A történetben egy hímsoviniszta cipőbolti dolgozó, Al Bundy (O’Neill) és családja életét követhettük. A sorozat kreátorai Michael G. Moye és az azóta elhunyt Ron Leavitt voltak. A sitcom sikerét az évtizednél további sugárzáson túl egy kevésbé jó emlékezetű magyar remmake is jelzi. Különös próbálkozás volt a 2006-ban induló Egy rém rendes család Budapesten, ami mindössze 26 epizódot élt meg.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com