Hírek

Remake készül a Csupasz pisztolyból

naked-gun-33-13-the-final-insultFrank Drabin szerepét Leslie Nielsen többé sajnos már nem tudja eljátszani – ám a Paramount stúdiót ez cseppet sem zavarja a sorozat felélesztésében – tudtuk meg a Variety-től.

Ahogy már a Csupasz pisztoly-trilógiáról írt cikkünkből is kiderült, Frank Drabin kalandjai eredetileg a Police Squad! című sorozatra lettek írva. A sorozat mindössze négy részt ért meg, ezzel szemben a Csupasz pisztoly egész estés agymenésében három nagyjátékfilmnyi erő is lapult. Ebben a cikkben azt írtam, hogy „valószínűleg ezek a poénok mai környezetben – Leslie Nielsen nélkül – már nem is működnének”, amely állításomat továbbra is fenntartom, de lássuk, mit tartogat nekünk a Paramount.

A főszerepet Ed Helmsre osztották (Másnaposok 1-23, A hivatal, Családi üzelmek), aki vicces módon még hasonlít is Leslie Nielsenre. A forgatókönyvön Thomas Lennon és R. Ben Garant dolgoznak, akik többek közt az Éjszaka a múzeumban vagy a Kicsi kocsi – Tele a tank című filmeket is jegyzik. Mostanában készítették el szintén a Paramountnak a Baywatch forgatókönyvét, valamint közösen írták és rendezték az idei Sundance Filmfesztiválon debütált Hell Baby-t.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com