Hírek

Renée Zellweger nehéz idegállapotba került

Renee-Zellweger-and-Colin-FirthSzeptember 15-én mutatják be nálunk a Bridget Jones babát vár című filmet Renée Zellwegerrel a főszerepben. Addig is be kell érnünk a főhősnőt övező kritikákkal.

Már nagyon unja Renée Zellweger, hogy megint a súlya miatt piszkálják. Új filmje, a Bridget Jones babát vár megkövetelte, hogy ismét felszedjen pár kilót, amit nem tart említésre méltó dolognak. „Kicsit híztam, de túlméretes melltartót meg műhasat is raktak rám. Ettől függetlenül Bridget teljesen normális alkatú nő, nem értem, miért kell a dolognak mindig ilyen nagy feneket keríteni. Egyetlen férfi színészt sem kritizálnak, ha hízik a szerepe miatt” – füstölög a színésznő a Vogue Britainnek adott interjújában.

Arra is kitér, miért maradt távol hat hosszú évig Hollywoodtól. „Kreatív emberként nagyon nehéz nemet mondani egy csábító projektre. De fáradt voltam és nem tudtam rendesen kipihenni magamat a forgatások között. Rájöttem, hogy vissza kell vennem a tempóból. Már a saját hangomat is utáltam. El kellett vonulnom egy időre, hogy töltődhessek.”

A Bridget Jones babát vár két másik főszereplője Colin Firth és Patrick Dempsey.

Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Hirdetés

Hirdetés