Hírek

Visszatérnek a baromarcú rendőrök

Folytatást kap a Zsaruk bevetésen (Reno 911!) című sorozat is, mely a Comedy Centralról a Quibire költözik.

A Reno 911! 2003 és 2009 között futott a Comedy Centralon, nagy sikerrel. A sorozat a Zsaruk című tévéműsor kifigurázott verziójának készült. A rendőrök mindennapi életét, ügyeit és letartóztatásait nyomon követő dokumentumfilm széria kifordítása rengeteg emlékezetes gegnek szolgáltatott alapot. A készítők pedig készen állnak, hogy új formátumra ültessék a bejáratott formulát.

Thomas Lennon, Robert Ben Garant és Kerri Kenney-Silver mind visszatérnek, hogy megírják a Reno 911! legújabb évadját, melyet ezúttal a Quibi nevű platformon mutatnak be. Aki még nem ismeretes a kifejezéssel: a Quibi egy új streaming-szolgáltató, mely kifejezetten okostelefonokra készült. A főszereplőt is alakító Thomas Lennon szerint ez a platform tökéletesen megfelel majd a készülő évadnak.

A Reno 911! rendőrei hat évadon, 88 epizódon át próbálták meg érvényesíteni a törvény betűit – több, de inkább kevesebb sikerrel.

A sorozat híres volt arról, hogy a szövegek nagy részét improvizálták, így a jeleneteket többnyire a forgatás során töltötték meg tartalommal. A Reno seriffiroda munkatársait 2007-ben még egy egész estés film erejéig is láthattuk.

A Quibit 2020 áprilisában tervezik elindítani.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com