Hírek

Repülj Dumbó! – Új Dumbó előzetes

Újabb előzetest kapott a Dumbó. Tim Burton rendezése márciusban érkezik hozzánk.

Walt Disney egyik legkomorabb meséje, a Dumbó is megkapja a maga CGI-élőszereplős verzióját. A kis cirkuszi elefánt története tavasszal kerül a filmvászonra, addig itt egy újabb előzetes a filmhez.

Tim Burton rendezi a filmet, míg a forgatókönyvet Ehren Kruger írja Helen Aberson és Harold Pearl eredeti alkotásait felhasználva.

Az aranyos CGI elefánt mellett komoly sztárparádét találunk: szerepel a filmben Eva Green, Colin Farrell, Danny DeVito, Michael Keaton és Alan Arkin.

A Dumbó március 28-án kerül a hazai mozikba. Az idei év másik két Disney-adaptációja, az Aladdin és Az oroszlánkirály pedig tavasszal, illetve nyáron érkezik.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya