Hírek

Jön a Repülők, vonatok, automobilok remake-je – A fedélzeten: Will Smith és Kevin Hart

Will Smith és Kevin Hart

A Paramount 33 év után feldolgozza a road movie és a vígjáték egyik korai hibridjét. A főszerepben két afroamerikai sztárt láthatunk majd: Will Smith-t és Kevin Hartot.

A Paramount Pictures remak-et készít John Hughes 1987-es klasszikusából, a Repülők, vonatok, automobilok című road movie-ból – írja a Deadline. A két főszereplőt ezúttal Will Smith és Kevin Hart adja majd. A filmet egyébként

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Hart és Smith saját produkciós cégei hozzák tető alá.

A forgatókönyvet mozifilmek terén kezdő Aeysha Carr írja meg. Televíziós munkái között szerepel a Brooklyn Nine-Nine és a közelgő Hulu-sorozat, a Woke. Kevin Hart és Will Smith a produceri teendőket Jon Mone-nal, valamint a Bryan Smiley-vel osztják meg.

Az eredetiben szereplő Steve Martin és John Candy legendás párosa arra kényszerült, hogy úti – és lakótársakká váljanak egy hosszú és viszontagságos utazás során. Hálaadás napjára igyekeznek haza szeretteikhez mindketten, de a kalamajkák okozója végül törölt repülőjáratuk lesz. Martin és Candy egymásnak szöges ellentétei. Előbbi sikeres, de mogorva reklámszakember, míg utóbbi a vevő hasába lyukat beszélő ügynök prototípusa.

Ez a két ember számtalan katasztrofálisan vicces helyzeten keresztül és annál több járművet leamortizálva csiszolódik végül baráttá.

Hogy a nagy elődhöz képest fog-e működni a „kémia” Hart és Smith között? Nos, a kész művet látva kiderül. Egyelőre nem tudjuk, mikor.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés