Hírek

A Welcome to Raccoon City visszatér A kaptár-filmek kezdetéhez

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City című legújabb A kaptár-film bemutatója 2021. november 24-én lesz, az előzetes pedig visszakalauzol minket oda, ahol minden elkezdődött.


Hirdetés

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City első előzetese felvonultat egy halom zombit és Easter egg utalást. De ami még fontosabb, visszatér oda, ahol az egész széria kezdődött. Ezzel tulajdonképpen esélyt ad A kaptár újraélesztésére és újrakezdésére.

A legutóbbi Kaptár-film, A Kaptár – Utolsó fejezet enyhén szólva nem sikerült túl fényesen. Nemcsak mert Milla Jovovichot már csak a smink és CGI tartotta egyben a szerephez, hanem mert magának a filmnek is egyre kevésbé volt bármi értelme is. Ráadásul a Resident Evil játéktól is egyre messzebb került a film. Ezzel szemben a

Resident Evil: Welcome to Raccoon City hangulata nem csak történet szempontjából visz minket vissza a kezdetekhez, de  hangulatában is újra megidézi a Capcom videójátékot.

Az új Kaptár-film sztorija 1998. september 30-án kezdődik Raccoon városában, vagyis az ikonikus első játék helyszínén: felbukkan az a bizonyos nemesi kúria és a Raccoon Rendőrállomás.A helyszíneken kívül Lisa Trevor megjelenése is utalás az eredeti játékra. Ugyancsak William Birkin a kísérleteivel és az Ashford-ikrek. Az előzetest 4 Non Blondes zenekar What’s Up című száma teszi hangulatossá.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City színészei: Kaya Scodelario, Robbie Amell, Hannah John-Kamen és Avan Jogia. A hivatalos premier dátum 2021. november 24.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés