Hírek

Jön a Reszkessetek, betörők! reboot

A nagy sikerű Reszkessetek, betörők! című filmet újraforgatják. Szeptembertől lesz látható a Disney+ streaming csatornáján.

Bob Iger, a vállalat elnöke számolt be a jövőbeli filmtervekről. Így már azt is tudjuk, hogy a Reszkessetek, betörők! mellett az Éjszaka a múzeumbanEgy ropi naplója, és a Tucatjával olcsóbb című filmek is sorra kerülnek. Az újraforgatott filmek mind a Disney+ számára készülnek. A tervek részleteiről nem esett szó, így még azt sem tudni, hogy a feldolgozások egész estés filmek, vagy sorozatok lesznek – olvastuk a Hollywood reporter oldalán.

A Disney eddig is lelkesen forgatott újra klasszikusokat, de az eddigiek inkább moziba készültek. Gondoljunk csak Guy Ritchie Aladdinjára, ami több mint egy billió dollárt hozott a konyhára a májusi bemutatója óta. Az oroszlánkirály ezen is túllőtt, mindössze három héttel a bemutató után haladta meg az egy billiós bevételt.

„Az amerikai stúdiórendszer bekebelezésében élenjáró Disney sajnos anyagilag (és sokszor kritikailag) is működőképessé tette a kreativitás felszámolását. A közel százéves múltra visszatekintő monstrum vállalat most ott tart, hogy a legnépszerűbb filmjeit tálalja sorra új kiadásban” (Szécsényi Dániel)

A filmfeldolgozások sora pedig valóban végtelen. Áprilisban a Susi és Tekergő is beáll az élőszereplős újraélesztések sorába Thessa Thompsonnal a főszerepben.