Hírek

Részlet a Végjátékból

Enders-Game-vegjatekEz év novemberében kerül moziba Orson Scott Card talán leghíresebb és legsikeresebb science-ficiton regényének, a Végjátéknak filmes adaptációja.

A történet szerint hét évtizeddel a földönkívüliekkel vívott vesztes háború után még mindig próbálnak küzdeni az idegenek ellen. A siker reményében egy szigorúan elkülönített, titkos bázison nevelik tökéletes katonákká a tehetséges gyerekeket. Ebbe a kiképzésbe cseppen bele Ender Wiggin, a kiemelkedő képességekkel rendelkező fiú, és ő válik a harc nagy reménységévé.

A főszereplő Endert az az Asa Butterfield fogja alakítani, akire leginkább talán leleményes Hugoként emlékszünk, de olyan nagy neveket is láthatunk majd mellette, mint Harrison Ford (őt nem kell senkinek sem bemutatni szerintem), Ben Kingsley (Schindler listája, Gandhi), Abigail Breslin (A család kicsi kincse, Zombieland) és Viola Davis (A segítség, Kétely, Disturbia).

A második hivatalos trailer után most nyilvánosságra hoztak egy jelenetet a film alkotói, hogy a novemberi premierig még fenntartsák az érdeklődést, bár leginkább csak annyi érdekessége van, hogy “Hugo” megnőtt és már nem olyan cuki, Ford pedig öregszik.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com