Hírek

Rian Johnson idén kezdi forgatni az új Star Wars-trilógiát

A Star Wars: Az utolsó Jedik még mindig a mozikban van, a IX. rész pedig még sehol nincs, ám Rian Johnson úgy tűnk előrébb tart a munkában, mint hittük.

Rian Johnson nevén kívül még nem hoztak nyilvánosságra semmilyen konkrét részletet az új Star Wars-trilógiával kapcsolatban. Egyelőre csak azt tagadták, hogy a Régi Köztársaság idején játszódna, valamint állították, hogy a Skywalker-történetszálon kívül játszódik majd. Egy skót lap számolt be a forgatási helyszínekről. A weboldal szerint már júniusban megkezdődnek a forgatások a skóciai Argyllban és környékén.

Johnson határozottan bizonyította, hogy szívesen csűri-csavarja a Star Wars-mítoszt, ahogy neki tetszik.

Kathleen Kennedy és a Disney fejesei feltehetően újból szabadkezet adnak neki a trilógiája elkészítésénél, melynél talán megnyugtató lesz, hogy nem kapcsolódik Luke-ék történetéhez. A közönség azon részét, akiknek nem tetszett Az utolsó Jedik, egy ilyen tiszta lappal könnyen meggyőzheti a rendező.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com