Hírek

Rian Johnson idén kezdi forgatni az új Star Wars-trilógiát

A Star Wars: Az utolsó Jedik még mindig a mozikban van, a IX. rész pedig még sehol nincs, ám Rian Johnson úgy tűnk előrébb tart a munkában, mint hittük.

Rian Johnson nevén kívül még nem hoztak nyilvánosságra semmilyen konkrét részletet az új Star Wars-trilógiával kapcsolatban. Egyelőre csak azt tagadták, hogy a Régi Köztársaság idején játszódna, valamint állították, hogy a Skywalker-történetszálon kívül játszódik majd. Egy skót lap számolt be a forgatási helyszínekről. A weboldal szerint már júniusban megkezdődnek a forgatások a skóciai Argyllban és környékén.

Johnson határozottan bizonyította, hogy szívesen csűri-csavarja a Star Wars-mítoszt, ahogy neki tetszik.

Kathleen Kennedy és a Disney fejesei feltehetően újból szabadkezet adnak neki a trilógiája elkészítésénél, melynél talán megnyugtató lesz, hogy nem kapcsolódik Luke-ék történetéhez. A közönség azon részét, akiknek nem tetszett Az utolsó Jedik, egy ilyen tiszta lappal könnyen meggyőzheti a rendező.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..