Hírek

Robert De Niro és John Boyega szerepel a Netflix The Formula című thrillerében

John Boyega egy fiatal és ígéretes Forma 1-es versenyzőt alakít, aki kénytelen lesz sofőrként dolgozni, hogy megmentse családját.

A The Formula írója, rendezője és producere Gerald McMurray, aki a Netflix egyik első saját gyártású produkcióját, a Burning Sands-t, valamint az A bűn éjszakája (The First Purge) c. filmsorozatot is rendezte. A The Formula producere továbbá De Niro, Jane Rosenthal és Berry Welsh – írja a Collider. 

A projektről egyelőre nem sokat tudni azon kívül, hogy Boyega kerül a főszerepbe mint tehetséges, ám pályamódosításra kényszerülő Forma 1-es pilóta. Boyega a Star Wars-filmekben nyújtott alakításával robbant be, de szerepelt A körben is Tom Hanks és Emma Watson oldalán, valamint az Idegen arcok című sci-fiben. Legutóbb Steve McQueen Kis fejsze című antológiasorozatában láthattuk, jelenleg pedig több forgatási munkálatban vesz részt – a Borderland című akciódrámában; Sylvain Neuvel The Test című regénye alapján készülő disztópikus sci-fiben, valamint a They Cloned Tyrone című filmben, amit Jamie Foxxszal forgat, és hamarosan látjuk a Jeremy Saulnier rendezte Rebel Ridge című thrillerben is.

Robert De Niro mindeközben David O. Russell (Napos oldal, Amerikai botrány) stáblistarobbantó szereplőgárdával készülő filmjében fog feltűnni. Amit már nagyon régóta várunk, és amihez kis túlzással havonta érkeznek újabb és újabb nagy nevek (további infók viszont továbbra sem szivárognak ki), mint például Christian Bale, Anya Taylor-Joy, Zoë Saldana, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek és még sokan mások. De Niro legutóbb a feledni való Nagypapa hadműveletben tűnt fel, valamint a színészóriáshoz már sokkal inkább méltó Scorsese-filmben, Az Írben.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com