Hírek

Robert De Niro is szivatja majd Alec Baldwint

A Comedy Central Roast című műsorának idei alanya Alec Baldwin színész lesz, akit garantáltan nem kímélnek majd a híres vendégek.

A Roast című műsor egyfajta újrakeresztelkedés a showbizniszen belül. A Comedy Central minden évben teret ad különböző előadóknak és szórakoztatóknak, hogy egy önként jelentkező személy egóját az elemeire bontsák. A roast egy igazán felszabadult műfaj, ugyanis amellett, hogy a legdurvább beszólások itt hallhatók, a legtöbb jelenlévő egészen fesztelenül tűri a savazásokat. Itt akkor vagy nyerő, ha te mondod a legdurvábbat, vagy a másik oltására rálicitálsz egy még kevésbé korrektet, ellenben sokkal szellemesebbet. Az alpári humor műfajának csúcsa tehát a roast, és Alec Baldwin részesülhet abban a „kegyben” idén, hogy Hollywood megjelent egyedei szivathatják őt egy esten keresztül.

A Baldwint megcélzó hírességek közt Robert De Niro is helyet foglal, aki egy igazán nagy név egy ilyen „aljaműfajban”. Bár a kétszeres Oscar-díjas sztár az utóbbi évtizedekben erősen dolgozott azon, hogy ázsióját minél lejjebb tolja, egy roastnál azért illik kreatívnak és szellemesnek maradni. A színész mellett Blake Griffin kosaras, Caityln Jenner transznemű ex-sportoló, Joel McHale és Debra Messing színészek és Jeff Ross, a roastok állandó vendége kapott helyet. A műsort pedig a Will és Grace-ből ismert Sean Harris vezeti majd.

A vendégek névsorából arra következtethetünk, hogy barátibb lesz a közeg,

hiszen a legtöbben köztiszteletnek örvendő vagy feltörekvő arcok Hollywoodban – nincs különösebb intrikus arc. Az utóbbi idők roastjaiban a csatorna mindig bevállalt egy vitatottabb figurát, mint Rob Lowe-nál a repblikánus politikai újságíró Ann Coultert, vagy Bruce Willisnél a láthatóan leépült és Kim Jong-Unnal haverkodó Dennis Rodmant. Idén nem tűnik úgy, hogy bárki megzavarhatja a műsor jó kedélyét: már csak a vicceknek kell működniük.

Alec Baldwin roastja szeptember 15-én kerül adásba a Comedy Centralon.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com