Hírek

Robert De Niro is szivatja majd Alec Baldwint

A Comedy Central Roast című műsorának idei alanya Alec Baldwin színész lesz, akit garantáltan nem kímélnek majd a híres vendégek.

A Roast című műsor egyfajta újrakeresztelkedés a showbizniszen belül. A Comedy Central minden évben teret ad különböző előadóknak és szórakoztatóknak, hogy egy önként jelentkező személy egóját az elemeire bontsák. A roast egy igazán felszabadult műfaj, ugyanis amellett, hogy a legdurvább beszólások itt hallhatók, a legtöbb jelenlévő egészen fesztelenül tűri a savazásokat. Itt akkor vagy nyerő, ha te mondod a legdurvábbat, vagy a másik oltására rálicitálsz egy még kevésbé korrektet, ellenben sokkal szellemesebbet. Az alpári humor műfajának csúcsa tehát a roast, és Alec Baldwin részesülhet abban a „kegyben” idén, hogy Hollywood megjelent egyedei szivathatják őt egy esten keresztül.

A Baldwint megcélzó hírességek közt Robert De Niro is helyet foglal, aki egy igazán nagy név egy ilyen „aljaműfajban”. Bár a kétszeres Oscar-díjas sztár az utóbbi évtizedekben erősen dolgozott azon, hogy ázsióját minél lejjebb tolja, egy roastnál azért illik kreatívnak és szellemesnek maradni. A színész mellett Blake Griffin kosaras, Caityln Jenner transznemű ex-sportoló, Joel McHale és Debra Messing színészek és Jeff Ross, a roastok állandó vendége kapott helyet. A műsort pedig a Will és Grace-ből ismert Sean Harris vezeti majd.

A vendégek névsorából arra következtethetünk, hogy barátibb lesz a közeg,

hiszen a legtöbben köztiszteletnek örvendő vagy feltörekvő arcok Hollywoodban – nincs különösebb intrikus arc. Az utóbbi idők roastjaiban a csatorna mindig bevállalt egy vitatottabb figurát, mint Rob Lowe-nál a repblikánus politikai újságíró Ann Coultert, vagy Bruce Willisnél a láthatóan leépült és Kim Jong-Unnal haverkodó Dennis Rodmant. Idén nem tűnik úgy, hogy bárki megzavarhatja a műsor jó kedélyét: már csak a vicceknek kell működniük.

Alec Baldwin roastja szeptember 15-én kerül adásba a Comedy Centralon.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..